Christmas decorations
Door: MaartjeCambridge
Blijf op de hoogte en volg Maartje
26 November 2011 | Verenigd Koninkrijk, Cambridge
Vorige week een rare maar toch ook hele mooi week in Nederland gehad, en nu hier weer wennen aan het engelse leventje!
Maandag was mijn vlucht terug naar Londen wat weer een heel drama was vanwege de mist, dus hup in de bus naar Dusseldorf Weeze Airport en vanuit daar vliegen. Na een vertraging van 3,5 uur ben ik uiteindelijk toch goed en wel aangekomen in Cambridge.
Ben toen lekker de stad in gegaan, moet mijn oude leventje natuurlijk wel weer goed herpakken, om lekker Italiaans te lunchen met Esmee.
Dinsdag weer mijn eerste dagje school dus iedereen die vroeg zich natuurlijk af waar ik was geweest! Meteen weer een hele lading huiswerk opgekregen, dus daar ben ik 's middags aan begonnen bij de Starbucks met een lekkere Hot Chocolate erbij!
Sinds ik terug ben is heel de stad echt onwijs leuk versierd, overal lichtjes en kerst decoratie! Je merkt wel dat ze er hier echt veel meer aandacht aan besteden dan in Nederland, dus wel leuk om zo kerst een beetje mee te maken in een ander land.
Woensdag ben ik na school met Hanne, Esmee en Emilie gaan High-Tea'en in een heel leuk zaakje in de stad! Mijn eerste high-tea hier in Cambridge dus dat was wel leuk.
Donderdag was weer pub avond, deze keer was er een Early Christmas party in een club! Hele leuke avond gehad, en daarna lekker bij Esmee geslapen.
Gister even langs Hollister geweest want een Frans meisje uit mijn klas die werkt daar. Lijkt me ook wel wat om daar te gaan werken, dus misschien ga ik wel kijken of ik er kan gaan werken na de kerstvakantie!
Maar ik ga stoppen, want ga met Hanne de stad in!
Zie jullie allemaal alweer over 3 weekjes!
Hele dikke kus! X